Убитият пастир в село Антон е бил познат на полицията с хулигански

...
Убитият пастир в село Антон е бил познат на полицията с хулигански
Коментари Харесай

Убитият пастир в с. Антон е познат на полицията

Убитият пастир в село Антон е бил прочут на полицията с хулигански прояви, заяви Българска национална телевизия. Той е лежал и в пандиза поради нарушение на наложена пробация. Преди да стартира да работи за двамата арендатори, упрекнати за убийството му, Иван Доганов е живял в Копривщица, където е работил в локална плантация и постоянно е попадал в обсега на полицейското внимание, разяснява Николай Карагьозов, секретар на община Копривщица.

" Да, като хулигански прояви може да се заключи. Разбиване на хладилна витрина, примерно да си вземат цигари и алкохол. Документи от коли, касетофони. Общо взето такива истории. " - споделя Карагьозов.

Секретарят на община Копривщица е и член на пробационния съвет в Пирдоп и дава отговор за осъществяването на ограниченията наложени по отношение на лицата на пробация.

Въпреки дребните обири локалните хора споделят, че никога не е имало съществени проблеми с младия овчар.

Почерненото семейство на Доганов също живее в Копривщица. Брат му споделя, че преди да се стигне до жестокия побой не е споделял за закани от страна на братята Петрови, упрекнати за жестокото закононарушение.

Според прокуратурата водещ претекст за убийството е кражба на животни на стойност към 50 000 лв. Двамата братя Петрови, които са огромни арендатори в района, остават в ареста, след като съдът им наложи най-тежката мярка за неотклонение, а именно  " задържане под стража ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР